2015.03.11. 15:46 – Lángoló

School Buzz - Az első rész Manoyaval

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Örvendetes az a mozgolódás, ami különböző alternatív zenesulikban, menedzserképzőkben és egyéb izgalmas fejtágítókban folyik, ennek megfelelően a Szent György Média és Informatikai Szakközépiskolában is megy a nyüzsgés. Az ott tanuló srácok elindítottak egy zenés video-sorozatot, melynek első darabját a Lángoló Gitárok olvasói láthatják először.

A sorozat School Buzz néven startolt, a suli hangmester- illetve mozgókép- és animáció-szakosai készítik. A munkában olyan mentoraik vannak, mint Csigó Tamás, a Beat Dis producere, a mozgóképeseket Novák Erik (A Nyócker és Feketeleves című filmek alkotója vagy például az új SexEpil klip rendezője) dirigálja, a hangosokat pedig Rozgonyi Péter, aki régi motoros a szakmában, hiszen eddig összehozott közel 500 lemezt. Az első részben Manoya kapta a meghívást a diákoktól, a hangot a gyerekek keverik, a videót szintén tanulók vágják, Horváth Zoltán segítségével. Havonta fognak megjelenni az újabb suli-videók, a következőn Apey vendégszerepel, aztán Iamyank majd Undos új duója is debütál. Márciusban Kasléder Albert jön  a diákokhoz, aki 2006 óta saját márkájú készítésű effektpedáljaival boldogítja a zenészeket, nyáron meg különböző fesztiválokon tűnnek fel a School Buzz-osok, így Orfűn, Kapolcson és Hegyalján is résztvesznek különböző projektekben.


hír school buzz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása