2015.03.29. 15:21 – Lángoló

Szemed előtt született újjá a Kolin

A dal, amit már hallottál, de nem tudtad, hogy ezt hallod

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kolinrecycled.jpg

A Lángolón már említettük, hogy van egy zene, amit Magyarországon csak az nem hallott, aki nem volt az utóbbi hetekben bekapcsolt tévé mellett. Azt viszont nem valószínű, hogy sokan tudják, hogy a Telenor új tarifacsomagját felvezető reklám zenéjét a Kolin írta. Most viszont lehull a lepel az egész számról, itt a Recycled című dal, amit először a Lángolón lehet meghallgatni teljes egészében. Nem is húzzuk az időt, tessék!

Linczényi Márk Kolin-frontember és fő dalszerző ezt mondja a dalról, és a Kolint ért változásokról:

Minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor szögre akasztja a kivágott, mellbimbó villantós atlétáját. Sőt, van, aki eleve ilyen atléta nélkül születik. Nekünk ez sajnos nem sikerült, és meg kellett várnunk az első ősz hajszálakat ahhoz, hogy végleg férfivá érhessünk. Sőt, egyből a kapuzásári pánik szakaszba sikerült érkeznünk. És mint minden kapuzárási pánikban szenvedő férfi, mi is érzelmesek lettünk. És a vicces szintiket felváltotta a hangversenyzongora és az élő dob. Mert, ahogy a Nagy Lebowski igazi Lebowskija (és nem Tökije) mondja: “Strong men also cry”. A mi életünkben is elérkezett az a pillanat, amikor már komolyabb gondolatok foglalkoztatnak bennünket, és merünk komolyabb gondolatokat is kifejezni a zenével.

A Recycled című szám akaratlanul is a zenekar újjászületését tükrözi. Nem tudatos ars poeticáról van szó, csupán arról, hogy ugyanúgy keressük a helyünket, szerepünket az életben, ahogy zenekarként a zenei életben. A céljainknak való megfelelni vágyás sokszor ellehetetleníti annak elérését, illetve sokszor képtelenek vagyunk megfogalmazni saját céljainkat, így észre sem vesszük, ha már elértük azokat. Talán az első ősz hajszálak megjelenése pont a céljaink által felépített határainkat teszik fakóbbá, átlátszóbbá. De ez annyira nem is fontos, mint az, hogy még sosem éreztük magunkat ennyire szabadnak és korlátlannak, egyszóval fiatalnak.

Talán ez a szabadság és korlátlanság (vagyis fiatalság) volt az, amely megfogta a Telenort, és ezért választották ezt a számot az image filmjeik zenéjeként. Mi nagyon szeretjük ezeket a filmeket, és úgy érezzük, hogy a zenénk nagyon szépen passzol hozzájuk. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szép környezetben jelenhetett meg a zenekar legújabb, és egyben legérzelmesebb száma.

Itt az említett image film:

A Kolint további tervei egyelőre nem publikusak, de amint történik velük valami, jelentkezünk.


premier pop hír telenor the kolin kolint



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása