2015.04.09. 09:41 – dankógábor

Lemondta a japán búcsúkoncertjét a Black Sabbath

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ozzy Osbourne és barátai lépnek fel helyette. A helyzet kísértetiesen hasonlít arra, amikor komplett turnét mondott le a Black Sabbath a rákbeteg Tony Iommi gitáros kezelése miatt. Hogy most erről van-e szó, nem tudni, de egyelőre úgy tűnik, hogy Iommi dedikálni fog április 17-én, a Frankfurti Zenei Vásáron. Akkor talán kiderül, hogy mi ez a lemondás. Aki nem tudná: a Black Sabbath még egy utolsó lemezt és egy nagy turnét ígért, aztán végleg feloszlanának, de egyelőre semmit nem tudni a terv megvalósulásáról.
FRISSÍTÉS: Tony Iommi közleményt adott ki, amiben leírja, hogy nincs jelenleg semmi baja, tünetmentes. Azt viszont nem árulta el, hogy akkor miért mondták le a Black Sabbath őszre tervezett japán koncertjét.


rock hír black sabbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása