2015.04.10. 09:00 – Hirdetés

Mohain a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mohai_foto_kiszely_krisztian.jpg

Vannak különös hangulatok a magyar piacon is. Ilyen Mohai Tamás munkássága például, tele furfangokkal és izgalmas fordulatokkal. Május 16-án a Barba Negra Music Clubban a kérdés nagyon egyszerű lesz: "fasznakannyi" címmel megjelent lemezét ezen az estén mutatja be a Mohain.

A sokoldalú egyéniség eddigi pályája egyik esszenciájaként rukkolt elő 2014 végén a 17 számos albummal, amire 10 új szerzemény is felkerült. A korongon visszaköszön az összes eddigi formáció, amit a dalszerző/énekes alapított, ahol csak megfordult frontemberként, és ahol a mai napig Tátrai Tibusz ellenpólusaként gitározik (Boom Boom). Május 16-án pedig élőben is bemutatja az albumot erre az alkalomra összehozott, népes zenekarával a kitűnő gitáros.


rock hír mohai tamás mohain



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása