2015.04.24. 11:00 – Hirdetés

Kispál és a Borz a Bátorkeszi Borfesztiválon

Nyerj páros belépőt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slider1.jpg

A Kispál és a Borz idei Fishing On Orfű fesztiválos koncertjére már rég elfogytak a jegyek. A külföldi koncertek után szerencsére lesz még elérhető közelségben egy koncert a Bátorkeszi Borfesztiválon. Aki lemaradt az orfűi buliról, de szeretné megnézni az idén az Ül, a Bálnák ki a partra és a Holdfényexpressz korszakának dalait felevenítő zenekart, Budapesttől mindössze 75 kilométert kell utaznia május második hétvégéjén. A Lángoló Gitárok kétfordulós nyereményjátékában most egy páros belépőjegyet sorsolunk ki a fesztiválra. További infókért olvass tovább!



Bátorkeszin több évszázados hagyománya van a szőlőtermesztésnek, a borkészítésnek. Végigjárva e mátyusföldi nagyközség dűlőit ma is szebbnél szebb borházakat, borospincéket, gazdagon termő szőlőskerteket találunk, ám a figyelmes látogató megtalálja az ódon borospincéket, takaros, régmúlt idők szellemét idéző borházakat is. A mintegy 3600 lakosú községben megközelítőleg négyszáz család foglalkozik szőlőtermesztéssel. Az idén kilencedik alkalommal megrendezett Bátorkeszi Borfesztiválon közel ötven pincészet borait kóstolhatják meg a látogatók, a jó hangulatról a finom borok mellett változatos programokkal gondoskodnak a szervezők.

A Kispál és a Borz tavaly óta újra koncertezik, igaz évente csak néhány kiemelt bulit vállalnak. Az első négy lemez dalaiból dalaiból válogatott programmal szintén felléptek a fesztiválon, és mivel a zenekar és a közönség is nagyon élvezte a koncertet, idén is visszatérnek Bátorkeszire.

Most pedig jöjjön a játék! A két fordulóban három-három kérdésre várunk választ, valamint azt kérjük, hogy ezt a cikket, vagy a rendezvényhez kapcsolódó eseményt osszátok meg a Facebook-idővonalatokon. A két forduló kérdéseinek válaszait Lángoló-Kispál-játék tárgyú levélben várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, április 30.-án, azaz csütörtökön reggel 9 óráig. Sorsolás aznap délelőtt, a szerencsés nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük!

Az első forduló kérdései:

1. Mi a címe a Kispál és a Borz 1997-es koncertlemezének?

        a. Happy Borzday

        b. Élősködés

        c. No Sleep 'Til Pécs


2. Ki lép fel május 8.-án, pénteken este a Bátorkeszi Borfesztiválon?

         a. David Bowie

         b. Tina Turner

         c. Caramel


3. Az alábbi zenészek közül ki NEM volt a zenekar tagja?

         a. Bräutigam Gábor

         b. Ózdi Rezső

         c. Szűcs Krisztián

A két forduló kérdéseire válaszolhattok együtt, vagy külön-külön is. Jövő kedden érkezik a második három kérdés!

Bátorkeszi Borfesztivál Facebook: https://www.facebook.com/borfeszt

Bátorkeszi Borfesztivál Web: www.batorkeszi.sk


hirdetés játék programajánló kispál és a borz bátorkeszi borfesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása