2015.04.29. 11:00 – Lángoló

A Fatal Error senki kutyája nem lesz

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fatal_megjelenes.jpg

A Fatal Error zenekar 2015 áprilisában hozta ki első nagylemezét Bérlet az életre címmel, amit a Cseh Tamás program támogatott. Nem sokkal előtte, előző év októberében már megjelent egy videoklipje az albumról szintén a Lángolón. Az együttes most újabb klippel áll elő, melyet Nem leszek kutyája című dalukhoz forgattak a HSC stábiskola csapatával. A klipet a zenekar a 2014-es Roxiget fesztivál tehetségkutatójának nyereményeként készíthette el. Ezt mondják róla:

A Nem leszek kutyája című dalunk egy régebbi szerzemény. Amikor belépett az énekesünk, Zsola, ez volt az első dal, amit elhozott próbára, hogy összerakjuk, így igen közel áll a szívünkhöz, ezért is döntöttünk úgy, hogy ehhez készüljön a következő klip. A HSC stábiskolával élmény volt dolgozni, nagyon kreatív volt az egész csapat, tulajdonképp egy kész koncepció ötletük volt, amit sikerült is megvalósítani, és szerencsére nekünk nagyon tetszik, reméljük, hogy nem csak mi leszünk vele így.

A zenekar május 9-én a Barba Negra Trackben mutatja be új lemezét, ahol már kézzel fogható formában is hozzá lehet majd jutni.


premier rock hír fatal error



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása