2015.05.14. 09:32 – dankógábor

Ez történt mostanában a Metallicával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallicakozonseg.jpg

Adtak egy koncertet a Rock In Rio USA (?) fesztiválon, úgyhogy most van hír róluk:

  • Már jó ideje arról beszélnek, hogy hamarosan itt az új Metallica-album. Hát most Lars Ulrich dobos ezt megcáfolta. Illetve azt mondta, hogy nem igazán tartaná vissza a lélegzetét a megjelenésig. Meg azt, hogy ha földtörténeti léptékben mérjük a dolgot, akkor bizony nagyon közel van. Mókás srác.
  • A doboshoz tartozó hír, hogy ugyanezen koncerten lefényképezték hátulról a színpadon. Na most ezzel legalább egynapos zavart okozott a sajtóban, ugyanis úgy nézett ki, mintha tangát viselne. Közben meg kiderült, hogy nemhogy azt nem viselt, de alsógatyát sem. Nem hord ő olyat.
  • A koncert alatt felmehettek rajongók a színpadra (valószínűleg már a színpadi helyeket is eladják). Egyikük videót is csinált a Fuel alatt.
  • Ja, meg az sem volt a Lángolón, hogy Kirk Hammett gitáros elvesztette a telefonját, rajta vagy kétszázötven dalötlettel. Aha, persze.

És akkor zárásként itt egy hivatalos felvétel az amerikai Rock In Rióról:


metál hír metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása