2015.05.14. 16:14 – Hirdetés

Már csak 60 nap az igazi metálvakációig!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hatvan nap múlva nyitja meg kapuit az idei Rockmaraton fesztivál. A huszonötödik jubileumát a rendezvény a Duna parton, a Dunaújvároshoz tartozó Szalki-szigeten ünnepli. Az egyhetes metálvakáció alatt négy színpadon százhúsz zenekar lép majd fel, köztük húsz külföldi bandával. Az új helyszínen a városi nyüzsgéstől távol, a természet lágy ölén, ám mégis élhető és higiénikus körülmények között szórakozhatnak az érdeklődők.

A kempinget sík területen, árnyékos fák alatt alakították ki, kémiai vécék helyett kulturált, 24 órában takarított angol vécék és telepített zuhanyzók várják a táborozókat. A kempingezésből kiöregedett vendégeknek a közelben több kedvező árú szálláslehetőség is kínálkozik kollégiumokban és magánszállásokon. A fesztiválterülethez a szigetet körbefolyó, sodrásmentes, biztonságos holtágban saját homokos strand tartozik.

Dunaújváros szinte az ország mértani közepében fekszik, könnyűszerrel megközelíthető mind autóval, mind vonattal vagy távolsági busszal. További könnyebbséget jelent, hogy a Rockmaraton és a MÁV-Start között idén is megkötött megállapodás értelmében a vendégek 50% vasúti kedvezményben részesülnek oda-vissza utazásukkor. A magányos utazóknak lehet segítség, hogy az ország legnagyobb telekocsi rendszere külön felületet készített a fesztiválra utazóknak, amivel nem csak pénzt spórolhatnak, de ismerősöket szerezhetnek már belépés előtt.

A városon belüli közlekedésben segít a rendezvény fix áras taxi partnere és a fesztiválbusz is, ami a nagyobb kollégiumokat is érintve közlekedik a sziget és a vasútállomás között, a menetrendjét a vonatindulásokhoz igazítva. A hetijegyek elővételben július 10-ig csak 12.990 forintba kerülnek, és SZÉP Kártyával is megvásárolhatóak. Részletes információk: www.rockmaraton.hu  


fesztivál hír rockmaraton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása