2015.05.18. 12:17 – Lángoló

Csütörtökön indul a Nagy-Szín-Pad

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csütörtökön, azaz május 21-én  indul a Nagy-Szín-Pad, a Petőfi Rádió és a Volt Produkció közös "tehetségmutató" versenye. Május 21-től három napon át, naponta három már ismert zenekar lép fel az Akvárium Klubban. Közülük, kizárólag a közönség szavazatai alapján hárman jutnak tovább a május 30-ai döntőre.

Ez lesz a program:

Május 21.: Honeybeast, Ocho Macho, Babel
Vendég: a Mary Popkids és a Halott Pénz

Május 22.: Headbengs, Kelemen Kabátban, Middlemist Red
Vendég: Deniz

Május 23.: Margaret Island, The Biebers, Soerii & Poolek
Vendég: Odett

Mákus 30.: döntő
Vendég: Wellhello

A versen győztese színpadra léphet a Szigeten, Robbie Williams előtt, a Volt Fesztiválon Ákos, John Newman és Fatboy Slim előtt és a Strand Fesztivál nagyszínpadán. Magyarországot képviseli majd 2016-ban a hollandiai Eurosonic Fesztiválon és vendégként léphet fel az MR2 Szimfonik Live-on. Mindhárom döntős egy-egy videóklipet is nyer és mind a kilenc résztvevő koncertmeghívást kap a Nagyon Balaton eseményeire és a legnagyobb hazai fesztiválokra.

Szavazni az adás kezdetétől négy órán át lehet, vagyis május 21-22-23-án este 8-tól éjfélig, SMS-ben és Facebookon, a www.nagyszinpad.com oldalon keresztül. A szavazók is nyerhetnek: VIP-belépőket a Szigetre, a Voltra és a Strandra.

Már javában zajlik az Instagram szavazás, amelynél a rajongóknak nincs más dolguk, mint az “#nsz” kódot és egy további hashtag kíséretében a zenekar kódját posztolni egy fotóval. A győztes zenekar egy évre nyer egy turnébuszt, a szavazók pedig VIP-fesztiváljegyeket.

A fordulókat közvetíti a Petőfi TV, a petofilive.hu, élő stream lesz látható az Akvárium, a Sziget, a Volt és a Strand oldalain és még számos csatornán. 

Rátonyi Kriszta, Jakab Márk és Sípos Dávid Günther mellett Fluor Tomi vezeti majd a Nagy-Szín-Pad fordulóit. Rátonyi és Fluor tavaly is ebben a szerepben volt jelen, viszont a tavalyi harmadik műsorvezető Puskás Peti most a versenyzők között szerepel. Fluor egyébként a Wellhello aktuális koncertállomásairól, élőben jelentkezik majd be.


fesztivál hír nagy-szín-pad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása