2015.08.10. 12:25 – Szponzorált Tartalom

Robbie Williams koncertjével indul a Sziget

Videós hangolódás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rwkiss.jpg

Robbie Williams koncertjével indul ma a Sziget. Persze aki járt tegnap a Filatorigát környékén, vagy igénybe vette valamelyik tömegközlekedési eszközt Óbudán, az magától is rájöhet, hogy valami készül. Mindenfelé hátizsákkal, sátorral felszerelt fiatalokat lehet látni. A gyufafrizurától a derékig érő rasztákig széles a választék, akárcsak a ruházatok színét illetően. A fesztiválozók legtöbbször valamilyen érthetetlen nyelven beszélnek, de ha útbaigazásra van szükség, minden további nélkül váltanak folyékony angolságra, hogy aztán ugyanúgy folytassák egymás között az eszmecserét, mi pedig ne értsünk semmit. A látottak alapján biztos, hogy a Rock DJ koncertjén sem lesz üres a Sziget. Szubjektív dalválogatás azt első napról.

Ma egyébként nem csak Mr. Williams lép fel, így az ő dalai közé elrejtettünk másokat is. Kezdünk azzal a feldolgozással, amivel Robbie elsőként hívta fel magára a figyelmet, miután kiszállt abból a zenekarból, aminek nem mondjuk ki a nevét. Legyen még itt az egyik legnagyobb slágere, majd egy duett bónuszként Nicole Kidmannel, aki a mai koncerten lép színpadra, amit őszintén sajnálunk.

 

A Szigeten a válogatott bulik és az egy hét együttlét mellett lesz mindenféle jóság a Telekomtól: Aréna és Relax sátor értékmegőrzővel és ingyen wifivel, #Cashtag-ház és selfie-s ledtorony. Emellett a mai nap magyar fellépőinek koncertjeit online is követhetitek a www.telekom.hu/fesztival oldalon, valamint a Sziget honlapján, hiszen a Telekom támogatásával most is rengeteg koncert élő streaming közvetítése megvalósul a You Tube csatornáján keresztül. Az első élő közvetítés augusztus 10-én 16 órakor a The Biebers koncertje lesz, őket követi az Ocho Macho és az Irie Maffia. Minden adott tehát a jó hangulathoz és a bulihoz. Ti készen álltok már? 


telekom koncert sziget robbie williams szponzoráció irie maffia ocho macho



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása