2015.08.13. 16:23 – Szponzorált Tartalom

Interaktív jóságok a Szigeten

Az ingyenes wifitől az ajándékokra váltható élményekig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dscn0021.jpg

Ma is teljes gőzzel dübörög a Sziget. Ma érkezik az Interpol, a The Tings Tings, a Foals, vagy Ellie Goulding. Tegnap óta megnyitotta a kapuit a Telekom Aréna és a Relax is. Előbbiben este tíztől egészen reggelig tart a buli, olyan nevekkel, mint Edo Denova, a W&W, vagy Julian Jordan,  utóbbiban pedig már most lehet hangolódni az estére.

Ahogy a VOLTon és a Soundon, a Telekom helyszíneken ingyenes wifi, led torony, Cashtag-ház, Safe@Sziget értékmegőrző vár rátok. A ledtorony 12 méter magas, összesen tizenhat panelen követhetitek nyomon az aktuális eseményeket. Ha szusszanni akartok egy kicsit, a téren van egy rakás jó büfé, ahol lehet enni-inni, ami azért nem árt, hogy bírd a több napi bulizást. Szerencsére ott sem maradsz le a koncertekről, hiszen a fesztiválozók által készített képek mellett a led tornyon több színpad kivetítője is megjelenik. 

A Cashtag-ház úgy húsz méterre van a toronytól.  Természetesen a Szigeten is van lehetőség arra, hogy ajándékokra váltsd az élményeidet. Elég néhány fotót készítened a fesztiválon, azokat feltölteni az Instagramra #TELEKOMCASHTAG megjelöléssel, és már indulhatsz is a Cashtag-házba, ott várnak rád a jobbnál jobb ajándékok a füldugótól a párnán át a napszemüvegig.

A Festivalbuddy.hu oldalon ma ismét élőben nézhetitek a BuddyGuide-ok kalandjait. Tegnap egy rutinos versenyző, Nati vitte nyakában a nézőket, aki már a VOLT első napján is megmutatta, hogy nem ijed meg egy kis extra figyelemtől.  Ma Szabi érkezik Nagyváradról, aki 18 éves kora óta már megjárt néhány fesztivált, és azért jelentkezett BuddyGuide-nak, mert imád bulizni, és új emberekkel ismerkedni. Azt ígéri, hogy ki fog tűnni a tömegből,  és a lehető legtöbb emberrel beszélget majd. Leginkább a Wellhello koncertjét várja, nem meglepő, hogy a kedvenc fesztiválozós dalában is benne van a kezük.  


fesztivál sziget szponzoráció festivalbuddy telekomcashtag telekom aréna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása