2015.09.24. 10:09 – dankógábor

Tessék, lehet készülni az Eagles Of Death Metal-bulira! Itt az új lemez!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

eodm_zd_1.jpg

Meg is lehet hallgatni alább. A Zipper Down amúgy október 2-án jelenik meg, és első hallásra olyan, mint egy Eagles Of Death Metal-lemez. Szóval seggrázós, csajozós bugirockandroll. Azt pedig ne tessék elfelejteni, hogy november 29-én fellépnek az A38-on is. Bár ezt már hiába mondom azoknak, akik nem vettek jegyet, mivel több mint két hónappal a koncert előtt már telt házas a buli. Azt pedig nem tudjuk, hogy Josh Homme fog-e dobolni a turnén, ahogy azt a nyáron a Nova Rockon tette. Rohadt hosszú lesz a turné, nem hiszem, hogy elengedné az asszony otthonról végig.

Ez a lemez:

Ez pedig a prómóvideója az albumnak. Ebben Jesse Hughes és Josh Homme megtárgyalja, hogy mi legyen a promója az albumnak, majd arra jutnak, hogy nem lesz semmilyen promóvideója az albumnak.


rock hír eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása