2015.10.01. 13:24 – Nihil_AK

Megtalálták a számításukat

Új klip a kultikus Timur Lenktől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

timurlenk.jpg

Kedves olvasóink, az a helyzet, hogy Magyarország egyik, ha nem legjobb zenekara a Timur Lenk. Ez persze eddig is többé-kevésbé köztudott volt, de mivel a napokban új videóval jelentkeztek, végre itt a lehetőség, hogy ti is rádöbbenjetek erre. A csapat, amely a Timuriánus Egyház megalapítása mellett olyan klasszikusokat szabadított már a világra, mint a Sajtot evett Józsika, vagy az Uszprahózsi rakenroll, most a Matek Metál című dalra forgatott klipet, melyben maradéktalanul megvalósul a zene, a szöveg, a mondanivaló és a látványvilág szerves egysége. Zsenialitás a köbön, mindez a hajtás után, az intróban bónusz Wilhelm-sikollyal.

Érdemes megnézni a tavaly megjelent Közpénz című dalukhoz forgatott klipet, azzal sem vallanak szégyent.

További kultúra és szórakozás a zenekar honlapján, melyet jó szívvel ajánlunk vidám percekre vágyó, sok szabadidővel rendelkező olvasóinknak.


videó zsenialitás timur lenk matek metál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása