2015.10.21. 17:47 – Hirdetés

Csütörtökön a Barba Negrában gyújtogat a Fish!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fish_event2.png

Apu nem vette meg a várost? Akkor gyújtsuk fel! Lemezelőzetes új dalok és alapslágerek Fish! módra, poppunkrock magasiskola, fesztivál a Barba Negra Music Clubban. Részletek a hajtás után. 

A Fish! nem vádolható azzal, hogy a Tool munkatempóját érezné magáénak. A zenekar tökéletesen saját képére formálta a Keleti oldal-nyugati oldal című Kartel-klasszikust, végigkoncertezte a nyarat, és máris íródnak az új nagylemez szerzeményei. A Gyújtsuk fel! című dalhoz már klip is készült, melyben Papa Roach-, Ignite-, Parkway Drive-, Rise Against-, Tankcsapda-, Depresszió- tagok, és nyári fesztiválos jelenetek is felbukkannak.

Október 22-én a „Gyújtsuk fel a várost” országos klubturné budapesti állomásán, a Barba Negra Music Clubban további új szerzeményekre is lehet számítani – természetesen a kötelező slágerek mellett. Vendégük pedig a Kies zenekar lesz. A koncerten pólók és egyéb csecsék kaphatóak.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/909868005729218/

 

Jegyek kaphatók: Barba Negra Music Club jegypénztára, 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 14 és 20 óra között


hirdetés programajánló koncert fish! barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása