2015.10.24. 09:56 – dankógábor

Nyakig benne vagyunk a metálhétvégében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az van ugyanis, hogy ma este fellép a Moonspell, akinek azt mondják, hogy elég jó lett az új nagylemezük. Olyanok lesznek még velük a Barba Negrában, mint a francia Dagoba valamint a görög Jaded Star. Ja, és ne feledjük a magyarokat sem, mert lesz Nevergreen De Facto és Gyöngyvér is. Aztán vasárnap meg Powerwolf lesz ugyanebben a klubban. Velük az Orden Organ és a Civil War lép fel. Alább picivel több infó is van a sajtóanyagokból.

Október 24. Szombat - Moonspell, Dagoba, Nevergreen, Jaded Star, De Facto, Gyöngyvér - Barba Negra Music Club

A dark/gothic metalos portugál Moonspell frontembere már az áprilisi Hammerben megjelent interjújában is ígéretet tett egy alaposabb őszi Európa-turnéra, és valóban lesz is egy második kanyar az Extinct címmel megjelent friss albummal, amelynek budapesti állomására október 24-én kerül sor. A koncert a Barba Negra Music Clubban lesz, és a Moonspell két vendégzenekart is magával hoz majd. Az egyik a francia Dagoba, akik június közepén adják ki az új albumukat Tales Of The Black Dawn címmel, a másik pedig a görög Jaded Star, egy frontcsajos metal banda. A Gothica fesztiválok folytatásaként a Moonspell bulit - az eredeti program változatlanul hagyása mellett kicsit kibővítettük a Nevergreen, a De Facto és a Gyöngyvér koncertjével!

Október 25. Vasárnap - Powerwolf, Orden Ogan, Civil War - Barba Negra Music Club

A Blessed & Possessed címmel a napokban megjelent új albumának turnéjával októberben érkezik Budapestre a Powerwolf, méghozzá az Orden Ogan és a Civil War (ex-Sabaton tagok) társaságában. A farkasbuli a Barba Negra Music Clubban lesz október 25-én.


metál hír black gót moonspell powerwolf



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása