2015.11.02. 10:13 – dankógábor

Jesse Graham 42 millió dollárra perelte Taylor Swiftet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

taylor-swift-shake-it-off-lawsuit-fb.jpg

Természetesen azért, mert lopott tőle. Swift talán legnagyobb slágerét, a Shake It Off-ot nyúlta a soulénekestől. Legalábbis Graham szerint Swift dala nem született volna meg, ha ő nem írja meg a Haters Gone Hate című számát. Most ugye mindenki arra gondol, hogy valami klassz dallamot, vagy jelentősebb dolgot nyúlt le az énekesnő. Lehet így van. Megmondom egész pontosan mit, de először tessék meghallgatni ezt:

Aztán pedig ezt:

Na? Hasonlított? Nem? Hát nem csoda, mert valóban semmi köze a két dalnak egymáshoz. Ja, bocsánat, de. Tessék csak figyelni mit énekel Graham:

Haters gonna hate
Players gonna play
Watch out for them fakers
They’ll fake you every day

És mit énekel Swift?

Cause the players gonna play, play, play, play, play
And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate

Ugye, hogy ott a durva hasonlóság! 

Graham eredetileg azt szerette volna elérni, hogy tüntessék fel szerzőként a dalban Swift, Max Martin és Shellback mellé, illetve egy szelfit is szeretett volna tolni az énekesnővel, de körberöhögték elutasították. Ezután pipult be annyira, hogy perre megy, mivel "ez a dal, az ő dala". Aha.


pop hír taylor swift



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása