2015.11.05. 15:46 – dankógábor

Otthagyta az Ektomorf-turnét két előzenekar is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zotyaholocaust.jpg

Szűk egy hét múlva indul az Ektomorf európai turnéja, ahol két előzenekar lesz, az izraeli Shredhead illetve a magyar Hot Beaver. Eddig nem ők voltak bejelentve, hanem a francia One-Way Mirror illetve a görög-svéd Nightrage. November 3-án viszont megjelent egy közlemény az utóbbi zenekar Facebook-oldalán, hogy kiszállnak a turnéból, mivel olyan váratlan akadályokba ütköztek, amiket esélyük sem volt pár nap alatt legyőzni. Ahogy írják, az eredeti, amúgy szerintük elég fair megállapodást felrúgva egy csomó pénzt kellett volna befizetniük azért, hogy felléphessenek a körúton, és ha ezt nem teszik meg, nem mehetnek az Ektomorffal. Próbáltak különböző megoldásokat találni, de a másik fél egyiket sem fogadta el, így végül mindkiét csapat lemondta a turnét. Annak ellenére tette ezt, hogy elmondásuk szerint már így is rengeteg pénzt fektettek az előkészületekbe.

A One-Way Mirror egész konkrétan azt írja, hogy Farkas Zoli Ektomorf-frontember hívta fel mindkét zenekart, hogy fizetniük kell a turnéért, különben nem mehetnek. Az eredeti megállapodást ezek szerint már augusztusban megkötötték, amiben az állt, hogy társfőzenekarként, egyenlő feltételekkel szállnak be a buliba (egyébként mindkét külföldi zenekarnak nagyobb a facebookos rajongói bázisa, mint az Ektomorfnak, a Nightrage-nek több mint a duplája). Húsz nappal a turné startja előtt kapták az első e-maileket és telefonokat a fizetésről, majd mondták le az egészet.

Az Ektomorf annyit reagált a közleményre, hogy nem kezd sárdobálásba, ahogy a másik két zenekar tette, és bejelentette a Shredheadet illetve a Hot Beavert előzenekarnak. Egy elégedetlenkedő kommentelőnek még odaírták, hogy ők is sajnálják a történteket, amiről szerintük sem ők, sem a két kilépő zenekar nem tehet, hanem szervezési hiba volt az egész. Szerintük egyáltalán nem volt fair a két zenekartól, hogy elkezdtek negatívan posztolgatni róluk a Facebookon. Ők is megtehetnék ezt, de nem fogják. Ez az egész üzleti dolog csak a zenekarokra és a turnét szervező ügynökségre tartozik. Ezt meg is beszélték, mikor eldőlt, hogy kiszállnak a turnéból, de a One-Way Mirror és a Nightrage nem tartotta be a megállapodást. Viszont az Ektomorf ebbe az adok-kapokba nem száll be, írják.

Ők szálltak amúgy ki:


metál hír ektomorf nightrage one-way mirror



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása