2015.11.14. 14:16 – dankógábor

A terroristák a perverz bálványimádókat támadták az Eagles Of Death Metal koncertjén

Rengeteg hétvégi koncert elmarad Párizsban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

000 ARP4334910


A pénteki, 128 halálos áldozatot követelő terrortámadás után nemzeti gyásznapot hirdettek Franciaországban. Az Eagles Of Death Metal koncertjén 87 halálos áldozatot szedett három terrorista, akik közül végül kettő felrobbantotta magát, egyet pedig a rendőrök ölték meg. Jelen információk szerint a zenekar tagjai megmenekültek, ezt a csapat kiadója is megerősítette. A terrortámadás után a U2 volt az első, aki lemondta a szombati koncertjét, de azóta sorra érkeznek a közlemények az elmaradásokról. A Deftones a hétvégén és hétfőn triplakoncertet adott volna a Le Bataclanban, ott, ahol a terrortámadás történt, de természetesen egyik sem lesz megtartva. Ők ráadásul ott voltak a helyszínen péntek este, de negyed órával a támadás előtt már elhagyták azt. A koncerthelyeken kívül szinte minden szórakozóhely, színház, múzeum zárva tart Párizsban. Eddig ezeket a rendezvényeket mondták le:

U2, Accorhotels Arena
Deftones and 65daysofstatic, Le Bataclan
24 Hours of Reality and Live Earth, Eiffel Tower
Låpsley, La Boule Noire
The Dø, L'Olympia
Impulse Festival, La Gaîté Lyrique
Festival Les Inrock, La Cigale
Bondax and Bodhi, Showcase
Electric Six, Badaboum
Braids, L'Archipel
Lindstrøm, La Machine du Moulin Rouge
Shannon & The Clams, La Maroquinerie
Le Butcherettes, Point Ephémère
Soprano, Zénith de Paris
Oxia and Totem, Faust
Les Ambassadeurs, Philharmonie De Paris
Minimum Syndicat, Point Ephémère

Közben az Iszlám Állam vállalta a felelősséget a terrortámadásokért, bár az még nem bizonyított, hogy valóban ők követték-e el őket. Közleményükben elmondják, hogy Franciaország az első számú célpontjuk, és, hogy a támadások színhelyei sem voltak véletlenszerűek. A Bataclanban például azért kellett meghalniuk az embereknek, mert több száz bálványimádó volt perverzitás partiján. A Stade de France stadionnál pedig a "félkegyelmű" Francois Hollande volt a célpont.

A közben a közösségi oldalakon milliók igyekeznek valahogy kifejezni együttérzésüket. Rengeteg zenekar változtatott profilképet, de már külön facebookos app is van, amivel francia zászló filter kerül a profilképünkre.


rock hír párizs terrortámadás eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása