2015.11.17. 16:00 – Lángoló

Kilátástalan helyzetekből szabadulni vágyó emberek - Itt az Immigrants új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

theimmigrants.jpg

A pécsi Immigrants termékeny hónapokat hagyhat maga mögött. Az eddigi trió felállás új taggal bővült, bekerültek a Cseh Tamás Program pályakezdő zenekarokat támogató alprogramjába valamint október végén maguk mögött hagytak egy két hetes közép-európai turnét, melynek során Horvátországban, Ausztriában és Szlovéniában mutatták meg magukat a közönségnek.

Az Immigrants új tagja Fábián Ferenc zenei producer, akit a budapesti elektronika színtér főleg Undertheskin néven ismer. A zenekar második stúdióalbuma, amely 2016 márciusában jelenik meg I need help címmel, már az ő produceri munkájának köszönhető. A trió progresszív indie hangzását elektronikai elemekkel egészítette ki, majd annyira beleszeretett a zenei anyagba, hogy a zenekar felkérésére igent mondott és 2015 szeptemberében teljes értékű tagjává vált az Immigrantsnek.

A csapat már az új felállásban mutatkozott be a Cseh Tamás Program élő meghallgatásán, ahol sikerült meggyőzniük a zsűrit, így a program keretében 2015-ben is meghirdetett Pályakezdő előadók, zenekarok támogatása alprogram egyik nyertes zenekara lettek. A pályázat hang- és képfelvétel elkészítésében, valamint a pályára lépést támogató kommunikáció megvalósításában segít. A tavaly először meghirdetett programból olyan zenekarok kerültek ki, mint a Margaret Island, Soul Surge és a Noemo.

A zenekar erős szálakkal kötődik a Balkánhoz, főleg a basszusgitáros frontember, Badric Adorio révén, akinek szerb-horvát származása elősegíti a délszláv zenei piac felé való nyitást. Október végén indultak közép európai turnéjukra, amelyen 11 nap alatt 9 koncertet adtak Horvátország, Szlovénia és Ausztria területén.

Ez volt a második nagyobb turnénk. Rendszeresen járunk Szerbiába, Boszniába és Horvátországba, és nagyon örülünk, hogy most további két országgal bővítettük a lehetőségeinket. Szinte annyi koncertünk van külföldön, mint itthon, ami nagyon szélesíti a látókörünket, merünk nagyot álmodni.

– mondta Badric Adorio.

Novemberben az Immigrants egy kislemezzel betekintést enged a 2016 márciusában elkészülő második nagylemezükbe. A kislemeze a Forever Young címet kapta. A dalhoz Micsoda Dániel készített a zenének erős kontrasztot állító videoklipet. A Forever Young egy lendületes, életet habzsoló generációs felfogást örökít meg annak fény és árnyoldalaival. Ezzel szemben a klip kilátástalan helyzetekből szabadulni vágyó emberek másnapos bágyadtságát mutatja be. A kislemezen hallható lesz még Undertheskin - Forever Young remixe is egy teljesen szokatlan közreműködéssel, hiszen az Immigrants gitárosa Sápi Szabolcs játszik rajta új szólamokat.


premier pop rock hír the immigrants



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása