2016.01.05. 09:13 – dankógábor

Érdekel az még bárkit, hogy most már hivatalos a Guns N' Roses-újjáalakulás?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gunscoachella.jpg

Főleg úgy, hogy az eddig kiszivárgott infóknál semmi többet nem tudtunk meg egyelőre. Az úgynevezett "klasszikus felállás" játszik majd a Coachella két hétvégéjén, amibe elvileg Axl Rose-on, Slashen és a Duff Mckaganen kívül beletartozna Izzy Stardlin gitáros és Steven Adler dobos is, de egyelőre semmit nem tudni erről. Sőt, igazából csupán annyi hivatalos, hogy a Guns 'N Roses fellép kétszer Kaliforniába idén, felállásról semmilyen szó nem esik sehol. Csupán abból lehet tudni, hogy Slash és Mckagan valószínűleg ott lesz, hogy kiraktak egy coachellás Guns-logót az oldalukra. 

Szóval sokkal érdekesebb hír ennél, hogy Axl Rose már le is mondta az első, újjáalakuláshoz kapcsolódó szereplését, ugyanis ma este vendég lett volna Jimmy Kimmel műsorában, csak aztán mégsem megy el. A Coachellára is azért jelentették be a két dátumot, hátha az első elmarad Axl miatt. Ez természetesen most vicc volt, mert a Coachella mindig két hétvégés, de tény, hogy a Guns-koncerteken mindig plusz izgalomfaktor Axl Rose éppen aktuális agyi állapota.


rock hír guns n roses



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása