2016.01.21. 09:22 – dankógábor

Teljes erőből visszatér az At The Drive In

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

atthedrivein_screen-shot-2016-01-20-at-11-05-13-pm.png

Annyira teljes erőből, hogy nem csak koncertezni fog az El Paso-i post hardcore zenekar, hanem új zenét is kiadnak. Hogy az új zene pontosan mit jelent, egyelőre nem tudni, csak annyi van, hogy a fenti kép jelent meg a weboldalukon. És igen, ezen a banneren világ körüli turné is szerepel, szóval tényleg nem csak az a pár amerikai dátum lesz, amit eddig tudni lehetett.

Nagy szó ez kérem szépen, hiszen a zenekar egy évvel azután adta be 2001-ben a kulcsot, miután kiadták legsikeresebb nagylemezüket, a Relationship of Command-ot. Ezután lett Mars Volta meg Sparta, de azóta már ezek sincsenek. 2012-ben volt egy turnés At The Drive In-összeállás, lehet új zene is lett volna, de pont előtte halt meg Omar Rodríguez-Lopez gitáros édesanyja, így csak letudták a kötelezőt. Most viszont úgy tűnik teljes lesz a reunion. Kérdés, hogy mi van Rodríguez-Lopez és Cedric Bixler-Zavalla énekes Antemasque nevű zenekarával, ahová nemrég szállt be Travis Barker Blink-182-dobos, és már elvileg egy új lemezt is felvettek. Ráadásul ez zeneileg nem is áll annyira távol az At The Drive Intől, mint a Mars Volta annak idején.

Szóval most úgy néz ki 16 év után új zene lesz, nagy turné meg minden. Egészen addig, amíg le nem mondják az egészet a francba, mint ahogy Rodríguez-Lopez már két budapesti koncerttel is tette, bár lehet az Antemasque nem miatta maradt el. Mindegy, örülünk.

FRISSÍTÉS!

Európa turné bejelentve, lesz bécsi állomás is április 5-én. És 30 másodpercnyi új zene is van:

WORLD TOUR. NEW MUSIC. 2016.

WORLD TOUR. NEW MUSIC. 2016. www.atthedriveinmusic.com

Közzétette: At The Drive In – 2016. január 21.

hardcore hír post at the drive in



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása