2016.02.16. 10:00 – dankógábor

A Grammy okozta sokkból rázzon fel téged a The Molnár'z!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

themolnarz.jpg

Ennél minőségibb premierünk ma már nem lesz. A rendkívüli hangszeres tudást igénylő supergroupban olyan zenekarokból szálltak be tagok, mint az Igor, a Haw, a Fiktív, a Don Gatto, a Dick Dögless, a Prosectura, a Dog Attack, a Fing, a Torn From Earth, a Havester, a Ló, a For Good, a Stereochrist, az Alea Iacta Est vagy az Eke. Ahogy ők mondják,

a banda csak totálon hívható életre, kizárólag koncertezésre és lemezfelvételre képes a csapat, próbákra nincs szükség, ahogyan az hallható is az alábbi, 5. lemezen.

A zenekar úgy döntött, hogy a gyönyörűen feljátszott 16 számból inkább csak egy dalba sűrítettek néhány tételt, majd ezt megfejelendően hozzátoldottak két bónusz szimfóniát. Tessék csak hallgatni!


premier metál hír the molnárz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása