2016.03.11. 13:01 – Lángoló

Kispál utoljára, Anima először a Fishingen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fishing_maszkura.jpg

Visszatérő-trilógiája utolsó évéhez érkezett idén a Kispál és a Borz. A tematikus, évekre bontott búcsú záróakkordja a zenekar karrierjének utolsó szakaszát eleveníti fel, a Velőrózsák, a Turisták bárhol, és az Én, szeretlek, téged legjobb dalaival. A tavalyi, kissé középtempós középső szakasz után Lovasiék egy pörgős, slágeres, meglepetésektől sem mentes zárást ígérnek. A Fishing Kispál-napja már év eleje óta teltházas.

Rendkívüli koncertet ad az idei Fishingen az Anima Sound System. A zenekar Hungarian Astronaut című lemeze idén 20 éves, amit egy különleges orfűi ősbemutatóval ünnepel meg a csapat. Az eredeti frontemberekkel (Bognár Szilvia, Prieger Szabolcs, Németh Tamás) készülő Anima a szülinapos lemezen túl természetesen előveszi legkedveltebb dalait is, a Csinálj gyerekettől a Tedd a napfényt be a számba-ig minden kedvelt Anima-dal elhangzik majd az est során. Ráadásul ez lesz Priegerék első koncertje Orfűn.

Ismét Orfűn játssza egyetlen fesztiválfellépését a tavaly újraéledt Amorf Ördögök, de fellép egy másik újrakezdő formáció, Bérczesi Robi és Nemes András zenekara, a Biorobot is. Játszik Kálocz Tamás rockzenekara, a Lovasit is soraiban tudó, kvázi házigazda Fekete Város is, visszatér a Brains és nagyszínpados lesz az Ivan and the Parazol. A Kaláka Ferenczi Gyurival zenél együtt, és elcsíphetünk egyszálgitáros előadókat (Frenk, Hangácsi Márton, The Devil’s trade) is, valamint az idősebb generáció tagjai is megtalálhatják számításukat (PUF, Európa Kiadó, Balaton).

Ráadásul idén két aktuális angol zenekar, az energikus alterrockban utazó Arcane Roots, valamint a poszt-hardcore egyik új reménysugara, a Black Peaks is az orfűi deszkákra lép.

A tavaly nagy sikerrel bemutatkozó Víziszínpad természetesen idén is megrendezésre kerül, ám annak programját szavazás útján véglegesítik majd a szervezők a közeljövőben.

A fesztiválra 3 napos bérletek még kaphatók, valamint a program közzétételével egyidőben elindult a napijegyek értékesítése is: 1000-1000 db napijegy várja még gazdáját az év orfűi bulijára, természetesen a szerdai, Kispál és a Borz-napot kivéve.


fesztivál hír fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása