2016.03.16. 12:00 – dankógábor

Brian Johnsont is meglepte, hogy kikerült az AC/DC-ből

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acdcjohnsonyoung.jpg

Egyre zavarosabb, hogy mi történt az AC/DC-ben. Van ugye a hivatalos hír, hogy Brian Johnson énekes fülproblémái miatt mással fejezné be a turnét a zenekar. Ez úgy tűnik nem csak a rajongókat lepte meg, hanem magát az énekest is. Ugyan nem ő nyilatkozta, de az egyik barátja, Jim Breuer humorista árulta el a The Metal In Me podcastjében, hogy Johnsont eléggé rosszul érintette a közlemény. Ő ugyanis csak odáig jutott Angus Young gitárossal és a menedzsmenttel, hogy elmondta neki, mit javasolnak az orvosok (ne énekeljen zárt térben), és valahogy meg kéne oldani a problémát, de ő egyáltalán nem látta súlyosnak a helyzetet. Például szó sem volt arról, hogy leállítaná a turnét vagy kilépne. Ezután Johnson már csak a közleményt olvasta, ugyanúgy tudta meg a dolgot, mit mondjuk a Lángoló olvasói.

A rádiós azt is elmesélte, hogy Johnson tulajdonképpen soha nem érezte magát igazi tagnak az AC/DC-ben, csak egy bérzenésznek, és meggyőződése, hogy a zenekar a helyére akar állítani valakit. Breuer egyébként a műsora után gyorsan kiadott egy közleményt, amiben elismerte, hogy kicsit messzire ment az ügy kiteregetésével, eltúlozta picit a dolgot, viszont semmilyen állítását nem tagadta, sőt, még itt is kiemelte, hogy soha nem látta még Johnson ennyire összetörve. 

Az énekes amúgy a humorista barátjának is elmesélte, amit már több helyen nyilatkozott, hogy Angus Young gitárosnak esze ágában sincs leállni, bármi is történik a zenekarban. Ő még lemezeket és turnét akar, az meg már lényegében mindegy, hogy kivel.


rock hír acdc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása