2016.04.11. 10:31 – Lángoló

Ritka hülye névvel itt a Kilian romjain alakult Imre fia Imre

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

imrefiaimre.jpg

Volt régebben az alteres, stoneres, grunge-os Kilian zenekar, ami ma már nincs. Van helyette az Imre fia Imre zenekar, amit mi most itt bemutatunk. Illetve nem is mi, hanem György Imre:

Az apámat Imrének hívják, a nagyapámat szintúgy, a névbeazonosítás így gondolom egyértelmű.. Három évvel ezelőtt sok zenekari próbálkozás után magamra maradva végre elfogadtam hogy képtelen vagyok együtt dolgozni másokkal és hogy egy elnyomó disznó vagyok. Nagy rajongásom a klasszikus horrorfilmek, a steampunk, a magyar alter- és külföldi metál/punk zenekarok iránt ihlette az Imre fia Imre szólóprojektet. Odavagyok a zajos gitárokért és a tiszta, szép férfi énekhangért, de miután húszévesen szétfejeltem egy csocsóasztalt és az orrsövényem ripityára tört, inkább üvöltök rekedten teli torokból, mint finoman orrhangon és akkor a fogsoromról még nem is beszéltünk.

Ennyit a zenekarról, vagyis szólóprojektről, jöjjön most pár szó a dalról:

A dalt az előző zenekarom, a Kilian együttes gitárosával Jacsó Miklóssal szereztük, egyébiránt az ő gitárjátéka is hallható a felvételen. A projekt hangmérnökről hangmérnökre járt, mindenki annyit dolgozott rajta amennyi ideje volt, haveri alapon. Többek között az AFC-ből is ismerhető Nagy Mareknál, a színpadi hangosítóként dolgozó Morvai Róbertnél, végül nilses Pogány János felügyelete alatt érte el végleges formáját.

A dalra klip is készült, ezt mutatjuk be itt alább, de előtte erről is beszél György Imre:

Az Imre fia Imre képi világát két gyerekkori barátommal (akikkel nagy horror, steampunk és romantika rajongók vagyunk) Kiss Martina díszítőfestővel és Szabó Solya fényképésszel álmodtuk meg. Szereplőknek pedig a barátainkat kértük fel (Kiss Renáta, Horváth M. Zoltán, Tóth Bátor, Énekes László) és úgymond az ő karakterükre szabtuk a történetet. Mivel sosem csináltunk előtte klipet szórakozásnak indult és elsősorban viccesek akartunk lenni. Infantlis módon szeretnénk infantilis embereket bemutatni, akik saját tárgyi világukba szerelmesek, ami könnyen felülkerekedik rajtuk.

Nincs más hátra, mint a klip:


premier punk rock metál hír imre fia imre



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása