2016.04.23. 15:06 – dankógábor

Ma indul a Nagy-Szín-Pad

Akár a neten is nézhető

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ez egész pontosan azt jelenti, hogy ma a Bagossy Brothers Company lép fel este nyolckor az Akváriumban, aztán őket követi még tizenegy zenekar minden este, ugyanott, ugyanabban az időpontban, ilyen sorrendben:

nagyszinpad2016sorrend_1.jpg

Aztán ahogy a plakát már elspoielrezte, a döntő május 15-én lesz, ahol eldől melyik csapat léphet fel a szigetes rendezvényeken, plusz kaphat még nagyobb rotációt a Petőfi Rádióban, az egyéb plusz nyereményekről meg ne is beszéljünk. A szavazásról ezt kell tudni:

Az elődöntők napjain este 8-tól másnap este 8-ig szavazhatsz az aznap fellépő zenekarra:

  • SMS-ben a 06 (20/30/70) 4422-999-es alapdíjas telefonszámon a zenekar kódjával. Egy telefonszámról naponta 5 SMS szavazatot fogadnak el.
  • Instagramon a #nsz #zenekarkódja hashtagekkel ellátott képekkel-videókkal. Egy profilról naponta 5 kép vagy videó tölthető fel.
  • A nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain

Május 5-én este 8 órától újra megnyitják a szavazást, innentől május 8-án este 8 óráig az összes előadóra lehet szavazni.

A 3 döntős nevét május 9-én reggel jelentik be a Petőfi Rádióban.

Ekkor újraindítják a szavazást, a három továbbjutó zenekarra egészen a május 15-i döntőig lehet szavazni, ahol élő adásban derül ki, ki lesz az idei Nagy-Szín-Pad! győztese.

Aki pedig CD-n is hallgatna egy válogatás, az fáradjon be egy MOL-kútra, és vegye meg a lemezt.

Ja, és mindez akár a neten is nézhető, de persze élőben az igazi egy koncert, ugye.


verseny hír nagyszínpad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása