2016.04.26. 12:33 – Lángoló

Foals is lesz a hétvégén nyitó Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

foals.jpg

Ugyan már hónapok óta szivárognak a nevek a Budapest Park idei szezonjához, de még mindig nem teljes a szórakozóhely fellépőlistája. Például a keddi sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Sziget fesztivál kvázi hivatalos afterpartyja is a Parkban lesz, méghozzá az angol Foalsszal, akik egyrészt nagy bulit csináltak a tavalyi szigeten, másrészt még vendégek is érkeznek hozzájuk várhatóan. Ezen kívül még arról sem írtunk itt a Lángolón, hogy Steve Vai is fellép a Parkban, szóval a gitárszólók hívei is vehetnek jegyet legalább egy koncertre idén. Ezen kívül egy rakás más külföldi és magyar zenekar ép fel idén a szórakozóhelyen. A Punnany Massif például csak itt ad koncertet, de legalább egy más után két nap. Lesz a metálrajongóknak Killswitch Engage és Architects, a rockereknek Billy Talent, a reggae-rajongóknak Damian Jr. "Gong" Marley, de lesz Kis Grófo. 

Az idei Budapest park egyébként olyan, mint a régebbi Budapest Park, annyi különbséggel, hogy most nagyobb lett. 2016-ban már egyszerre 11 ezren bulizhatnak a területen, ahol a hatalmas kivetítőknek köszönhetően a Labdarúgó Európa Bajnokság is nézhető majd, illetve minden hónap első vasárnapján lesz a gyerekeknek szóló Mizo Pöttömkert.

A teljes line upért ide kell klikkelni.


fesztivál hír program budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása