2016.06.01. 14:58 – dankógábor

Új dalt is játszott a Prophets Of Rage

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Úgy tűnik nem csak haknizik a Rage Against The Machine- Public Enemy- és Cypress Hill-tagokból álló Prophets Of Rage. Megvolt Los Angelesben az első koncertje a supergroupnak, ahol természetesen a saját zenekarik dalai voltak többségben, de volt egy Beastie-Boys feldolgozás is, és, ami a legfontosabb, két eddig soha nem hallott dal. Az egyiket a beágyazott videóban is lehet hallani a 40. másodperctől (közben kiderült, hogy ez egy Cypress Hill feat. Tom Morello-dal). Hogy mik a zenekar további tervei, egyelőre még mindig nem tudni. Beszélik egyébként azt is, hogy ez volt az egyetlen koncert, de az új dalok miatt ezt kétlem, meg ők is lebegtetik a dolgot. "Majd meglátják." Hiába nagy komcsik ők, azért a pénzt soha nem utasították el. (Fotó: Rolling Stone)

Az viszont felettébb érdekes, hogy a Rage Against The Machine tagjai nem voltak végig a színpadon. Legalábbis az alábbi videón, ahogy nézem senki nem látszik a zenészek közül, de a csapat hatodik tagja DJ Lord, aki valószínűleg itt a zenét szolgáltatja:

Ez viszont így elég ciki. :(


hír rage against the machine public enemy cypress hill prophets of rage



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása