2016.06.21. 14:49 – Gnosis

Zoli bohóc szögre akaszthatja a bohócorrot - itt az új Ghost Bath-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

3540372489-photo.jpg

Az augusztus 21-én Dürerben fellépő amerikai Ghost Bath vicczenekar a tavalyi Moonlover albumán szereplő Happyhouse című számhoz elkészített egy klipet. Ha kedveled a depresszív blackmetalt*, maximálisan kerüld el a zenekart és a videót se nézd meg, mert nem hogy a blackmetalból, de a depresszióból is azonnal kigyógyulsz a folyamatos röhögéstől. Ennyire nevetséges, műmájer és gagyi dolgot már régen láttunk, mint ez a klip. Az itt leírtak pedig továbbra is érvényesek.

A zenekar annyira menő lett időközben, hogy a bandcamp oldalukon konkrétan a zenét se lehet meghallgatni, csak a tucatnyi merch-et lehet megvenni, illetve annyira rákaptak a tinik a zenéjükre, hogy a Nuclear Blast le is szerződtette őket.

*ezek se hallottak még Shiningot vagy Kalmankantajat.


ghost bath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása