2016.07.18. 16:43 – Hirdetés

Useme pénteken a Barba Negra Trackben

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

useme.jpg
Első nagy szabadtéri és egyben egyetlen nyári budapesti koncertjét adja július 22-én, tehát most pénteken a Useme a Barba Negra Trackben. Az A38-as lemezbemutató és néhány fesztiválfellépés után már a színpadon is szépen összeszokott a tavaly ősszel összeállt zenekar. Termékenységükre jellemző, hogy a télen megjelent Világvevő lemez óta már új felvétellel is jelentkeztek. A koncerten az új, Rég nem látsz jól című dal mellett eljátsszák a teljes albumot, köztük a klippel megtámogatott Felhővitorlást is, ami a hazai rádiókban igazi slágerré érett. Az este két vendége a Down For Whatever és a Based On A True Story lesznek. A koncertre a készlet erejéig még vásárolhatóak kedvezményes árú elővételes jegyek, valamint a Lángolóval is nyerhettek egy páros belépőt, ha tovább olvastok! 

 A pénteki bulira most egy páros belépőt is nyerhettek a Lángolóval, ha válaszoltok egy egyszerű kérdésre. A megfejtéseket július 21.-én, csütörtökön éjfélig várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, Lángoló-Useme-játék megjelölésű levélben. Pénteken reggel sorsolunk, a szerencsés nyertest a délelőtt folyamán e-mailben értesítjük. A kérdés pedig a következő: 

- Az alábbiak közül melyik NEM egy Useme dal címe?

          a., Felhővitorlás

          b., Élni végre

          c., Telet ácsol

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Barba Negra Track oldalán

 


programajánló koncert nyereményjáték barba negra track useme



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása