2016.07.30. 12:21 – herma

Új dal az Epicától - az első szöveges videó a The Holographic Principle-hez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

epica_universal_death_squad.jpg

Ami egyébként más bandáknál klipnek is beillene, hiszen végig a minap a Rockmaratont záró zenekar tagjait láthatjuk a dal előadása közben. Az első számú szimfonikus metál csapat lemeze egyébként szeptember 30-án érkezik, és persze egyből bónuszos kiadás is elérhető lesz, instrumentális verziótól kezdve akusztikus dalokig mindenfélével. Meg amúgy is az eddigi legnagyobb szabású anyagának ígéri a The Holographic Principle-t a csapat. Ezt egyrészt nehéz látatlanban elhinni a két és fél évvel ezelőtti, hatalmas előrelépést jelentő The Quantum Enigma után, másrészt a Universal Death Squad tesz róla, hogy mégiscsak sikerüljön:

és ez bizonyára csak egy vékony szelete az univerzumnak, amit elénk tár majd az Epica, úgyhogy várhatóan nagyon feladják a leckét a Tarja után már ki tudja, hányadik felvágotta énekesnőt fogyasztó finn kollégáiknak.

 


videó metal szimfónikus epica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása