2016.08.11. 12:21 – dankógábor

Az ultralaza Rihanna miatt bolydul fel ma az ország

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kétség sem férhet hozzá, a Sziget idei legnagyobb neve Rihanna, aki ráadásul nem úgy jut el hozzánk (pláne, hogy már másodszor jön), hogy már lejárt lemez lenne. Rihanna jelenleg Beyoncéval versenyez, hogy ki legyen a legnagyobb élő női popsztár a világon. Ehhez képest a stábja kissé lazán veszi a dolgokat. A hvg.hu írta meg, hogy az énekesnő egymillió dollárt, azaz olyan 280 millió forintot kap a fellépésért. Ez jó sok, de ahogy írtam, Rihanna akkora sztár, hogy ezen nincs mit csodálkozni.

Azon már inkább, hogy a menedzsmentje csak most, mikor már itt van az egész stáb (huszonakárhány kamion, egy rakás ember stb.), ment oda a Sziget szervezőihez, hogy itt lenne a számla. Ez amiatt szokatlan nagyon, mivel az ilyen kaliberű, de még a sokkal kisebb sztárokat is jóval előre ki kell fizetni, hogy egyáltalán betegyék a lábukat az országba, viszont Rihannáék eddig nem küldtek számlát, hiába kérték őket a szigetesek.

Rihannáról egyébként már régóta terjed, hogy nagyon közvetlen mindenkivel. Elég megnézni például a rajongói fotózásokat, de állítólag az első budapesti koncertjekor is hirtelen felébredve, álmos és kócos fejjel esett neki gyömöszkélni a bombakereső kutyát a Sportarénában.

És akkor ide végére bebiggyesztem, hogy a Sziget szervezői kérik a fesztiválozókat, hogy ma tömegközlekedéssel közelítsék meg a színhelyet a sok ember okozta várható fennakadások miatt.


pop fesztivál sziget hír rihanna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása