2016.09.01. 11:40 – Hirdetés

Fel a kezekkel – Irie Maffia a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

irie.jpg

Az Irie Maffia a sűrű fesztiválszezont Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén, a Budapest Parkban zárja szeptember 3-án, szombaton, forró ütemekkel és féktelen bulihangulattal. Kezeket fel, jönnek a buliztatás bajnokai! Progamajánló a hajtás után! 

Az Irie Maffia talán az egyik legnépesebb hazai zenekar – összesen 12 zenész ül be minden alkalommal a turnébuszba – sokszínűségüket többek között ennek is köszönhetik. Emellett káprázatos énekesnőjük, Sena Dagadu Ghánából, MC Kemon pedig Grenadából érkezett Magyarországra – az ő zenei gyökereik, valamint Jumo Daddy és Dr. Dermot zenei ötletei és a többiek remek hangszeres tudása hozta össze azt a zenei mixet, amivel mára már a Sziget Nagyszínpadát is meghódították. Egy csipetnyi reggae, funk, pörgős hip-hop betétek és zúzós rock – szólhatna a recept, de a titok nyitja az Irie Maffiánál van.

A csapat tavaly ünnepelte első évtizedét, amelynek apropóján X című albumuk is megjelent, tavasz óta pedig Champions Tour című koncertsorozatukkal szelik az utakat. A turné nevét a zenekar legfrissebb dala, a Bajnok ihlette, mely máris az egyik legnépszerűbb koncertszámmá vált az olyan klasszikusokon túl, mint a Fever In Her Eyes, a Jah Watching vagy a tavalyi Sziget himnuszként is ismert Easy As One Two Three.

Az Irie Maffia előtt a Mongooz And The Magnet triója játszik. A piszkos blues-t, pimasz rock and rollt és funkot vegyítő csapat tavasszal jelentette meg Please Be Naked című bemutatkozó nagylemezét, a hármas tagjai pedig Pécsett ismerkedtek meg, míg maguk a tagok Írországból, Norvégiából és Magyarországról érkeztek. Búcsúztasd a nyarat az ország egyik legforróbb zenekarával.

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Budapest Park oldalán


hirdetés programajánló koncert irie maffia budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása