2016.09.13. 13:34 – Gnosis

Így lett a true metalosból true önkormányzati képviselő - Fenriz nagy menetelése

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fenriz-darkthrone-cat.jpg

Bő egy évvel ezelőtt Fenriz (polgári nevén Gylve Fenris Negall, a Darktrone blackmetal zenekar alapítója, hat órában postai dolgozó, rádiós DJ, stb.) önkormányzati képviselő jelölt lett Kolbotn városkában (lakossága kb. 9000 fő), elmondása szerint azért, mert egy úgynevezett tartalékjelölti listára írták fel a nevét tizennyolcadikként és nem hitt benne, hogy ebből lesz valami. Az akkori kampányát is a macskájával (Peanut Butter) nyomta le „Légyszi, ne szavazz rám!” szlogennel, ám hiába minden ellenállás, a nép, az istenadta nép megválasztotta őt.

A kampánypontjai ezek voltak nagyjából:

- a Gjersjøen tóból egyre gyakrabban szennyezett ivóvíz csörgedezik a város felé, köszönhetően a közeli bányának. Törekedni kell a víztisztításra és a bányászat feletti kontrollra, hogy az algásodás csökkenjen!

- emelni kell a tanárok fizetését

- úgynevezett kultúrpolitikát szeretne folytatni, pl. az üresen álló gyárépületekbe kulturális eseményeket szervezne, hogy a fiatalság ne tengjen-lengjen, hanem fegyelmezetten szórakozzon, valamint legyen normális ifipark és gördeszka pálya

Ahogy ezt a nemrég megjelent interjúban kifejti:

"Ha megválasztanak egyszer, akkor négy évig kell a poszton maradnod, utána lehet otthagyni az egészet csak. A választások után felhívtak, hogy képviselő vagyok. Nagyon nem örültem ennek az egésznek, lényegében most sem örülök, mert rendkívül unalmas ez az egész feladat és túl sok pénzzel se jár. Hát így lettem helyi politikus."


bulvár macska darkthrone fenrizKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása