2016.09.15. 12:12 – Hirdetés

#Robi40 szülinap holnap a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

berczesi_robi.jpg

Bérczesi Robi, a hiperkarma frontembere szeptemberben ünnepli negyvenedik születésnapját. Ennek apropóján a buli zenekara és a rajongók társaságában szeptember 16-án, azaz holnap este a Budapest Parkban, egy hamisítatlan hiperkarma koncert keretében lesz megtartva. További részletek a hajtás után! 

A hiperkarma hosszas pihenő után, 2014-ben, Konyharegény című lemezével tért vissza a hazai könnyűzene vérkeringésébe. A szerencsés visszatérés után pedig nem csak a kétezres évek egyik legmeghatározóbb zenekarát és zseniális dalszövegekkel operáló frontemberét kaptuk vissza, hanem egyből a tíz éve várt harmadik hiperkarma lemezt is, melyen a „Robis” sűrű hálóként épülő szövegek és fülbemászóan dallamos darabok váltják egymást.

A zenekar azóta lendületesebb munkatempóra kapcsolt, a folyamatos koncertezés mellett azonban úgy fest, ezúttal nem kell hosszú éveket várnunk a következő karma albumig: a zenekar nemrég jelentette meg a délibábot és a szóbaszót, a mini EP számai pedig már a tavasszal érkező lemez első fecskéi. A boldogság keringőnek is beillő délibáb ráadásul egy spéci klipet is kapott, amiben egy infrahekkelt kamerával járhatjuk végig Budapest népszerű pontjait Farkas Krisztinával, a ZUP énekesnőjével – néha hátrafelé haladva.

A kerek évforduló alkalmából Robi több nagyszabású koncerttel is készül: egyszer szólóelőadásával a MüPában játszik, a Budapest Parkban pedig a rockzenei felállással nyomják a hiperkarma dalokat, szeptember 16-án. A fergeteges szülinap apropójából #Robi40 taggel várják az esemény Facebookjára és Instagramra az ünnepelttel készült szelfiket.

További információk a koncert Facebook-eseményén és a Budapest Park weboldalán! 


hirdetés programajánló koncert hiperkarma bérczesi róbert budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása