2016.09.19. 09:59 – Lángoló Gitárok

2. Magyar Klipszemle – programajánló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mksz_2016_cover.png

Már csak két hetet kell aludni, amíg el nem kezdődik a második Magyar Klipszemle (09.29-30.), ahová a május óta készült magyar vonatozású zenei videókat lehetett benevezni. A kétnapos rendezvény alatt a Toldi mozi a magyar zenei élet afféle modern habermasi kávéházává válik, ahol a klipekből előzetesen összeválogatott shortlist bemutatása mellett számos workshop és előadás, valamint koncert és party várja a kortárs magyar könnyűzene rajongóit.

A zsűri tagjai Garai Gábor, Pándi Balázs, Péterfy Bori, Szirmai Gergő és Tamás Bence Gáspár lesznek, azonban idén közönségszavazás is van, hogy mindenki, aki késztetést érez rá, beleszólhasson a díjak sorsába. Ráadásul több videóra is lehet szavazni, szóval mindent bele!

Kis kedvcsináló: https://www.facebook.com/klipszemle/videos/744441815656687/

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1817771955109297/

Szavazás: http://klipszemle.hu/vote/

 

 


programajánló klipszemle



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása