2016.09.29. 15:30 – dankógábor

NAGYON NAGY BRÉKING lenne, ha újjáalakulna a Bros

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem tudod miről beszélek? Hát róluk:

Az 1986-ban alakult brit trió magja egy iker testvérpár volt, Matt Goss énekes és Luke Goss dobos, hozzájuk csatlakozott Craig Logan, mint basszusgitáros. A legnagyobb slágerük az 1988-ban, második kislemezként kiadott, fentebb is hallható When Will I Be Famous volt, de a Push lemez második dala, a Drop The Boy, illetve a I Owe You Nothing is nagyon népszerű volt Nagy-Britanniában, de világszerte is. Utóbbi egyenesen első lett az angol listákon.

Az első lemez sikere után Logan kiszállt a zenekarból, úgy érezte hanyagolják, és tény, hogy rá nagyjából senki nem figyelt, sokan a nevét sem tudták (a Ken ragadt rá), míg a testvérpár fürdött a népszerűségben. A második és harmadik album csökkenő népszerűsége miatt a csapat 1992-ben feloszlott. Azóta Matt Goss sikeres swingénekes lett az Egyesült Államokban, csinált például ilyet is:

Testvére, Luke a színészkedést választotta, de nagy sikereket nem ért el benne. Craig Logan viszont sikeres zeneipari menedzser lett, olyan előadók útját egyengeti, mint Dido vagy Anastacia.

Az újjáalakulás már többször felmerült, de soha nem jutott el addig, hogy legyen is belőle valamit. Most viszont egy ilyen meghívó ment ki a sajtónak:

Az NME azonnal belelátta a sziluettekbe a Goss testvéreket, és hát nehéz is mást látni benne. Jövő héten kiderül.

Ja, így néznek ki most:


pop hír bros



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása