2016.11.14. 13:00 – Lángoló

Spontán őrültekháza - Itt egy új Junke Jack Flash-videó (meg -dal)

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

junkie_jack_flash_miki357.jpg

Nagyjából két hónapja jelent meg a Junkie Jack Flash második nagylemeze. Ezen van egy Bomba című szám, amihez most jött egy klip is. A csavar az egészben, hogy a videó alatt nem az albumverzió szól, hanem Takács Zoltán Jappán és Horváth Barna azaz a Jappan & Barnsz változata.

Szeretjük a Schram Dávid-féle albumverziót is, de úgy éreztük hogy van a dalban egy olyan íz is, amivel érdemes egy próbát tenni és picit megpiszkálni, felpimpelni és ezzel egy másfajta közönségnek is bemutatni. A klipet hozzá miki357 lőtte, spontán őrültekháza, csavargás, egyetlen vad buli közepette.

- mondja a zenekar, akiknek a következő fellépésük a Showbarlangban lesz a Dungaree és Kristóf Norbert társaságában. Egyébként az év utolsó két hónapjában egy rakás koncertet adnak még olyan zenekarok társaságában, mint a Holychicks, a Headbengs vagy a Ganxsta Zolee és a Kartel, az évet pedig egy négyestés maratonnal zárják, Sopron-Kecskemét-Pécs-Eger-vonalon. Ja, és benne lesznek a Viszkis-filmben is. Alább a klippremier.


rock hír junkie jack flash



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása