2016.11.16. 13:49 – Nihil_AK

Dani Filth és a szabadidős gótika - Új dalok a Devilmenttől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

devilment-2016-promo-1-e1473363328880.jpg

Bár nem ő alapította a zenekart, a Devilment nevű csapatot leginkább a Cradle of Filth frontemberéről ismeri mindenki. A zenekar nagyjából pont olyan zenét játszik, amit bárki el tud képzelni, ha összekapcsolja az agyában Dani Filth nevét a női énekes gótikus metallal, a friss fotókon pedig úgy néznek ki, mintha a bányásznak öltözött Rammstein tagjai beszabadultak volna egy steampunk butikba, a kedvezőtlen előjelek ellenére sem érdektelen a produkció. Forradalminak persze nem nevezhető, de ha valaki szeretné megtudni, mit alkot kedvenc zsebvámpírunk ráérő idejében, az bátran tegyen vele egy próbát! Napokon belül megjelenik II - The Mephisto Waltzes című második lemezük, melyről egy szöveges videó és egy klip is előkerült már, ezeket a hajtás után magatokévá is tehetitek.

Dani amúgy azt mondta az új albumról, hogy az elsőhöz képest egy határozott előrelépést jelent, az anyagban pedig az érettebb, disszonánsabb zenei jelenlét párosul a sötétebb hangvétellel, és a jobb zenei eszközökkel. Ő már csak tudja. Az mindenesetre biztos, hogy az anyazenekarából ismert visítós hangszerkínzásokat jobbára hanyagolja itt, bár a bőréből azért kibújni nem tudott, amint ez a Full Dark, No Stars vége felé is hallható. 


rock metal videóklip gót cradle of filth dani filth devilment szöveges videó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása