2017.03.14. 14:51 – Nihil_AK

Új lemezen dolgozik a Judas Priest

Brent Hinds szerint meg nem is metal a zenekar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

judas-priest_mastodon_kep_2.jpg

Ezekben a napokban vonul stúdióba a Judas Priest, hogy elkészítsék tizennyolcadik stúdióalbumukat. Halford apóék ezúttal láthatóan semmit sem bíznak a véletlenre, hiszen az anyag producere Tom Allom lesz, aki a banda legsikeresebb lemezein közreműködött a nyolcvanas években, illetve Andy Sneap, aki a Priesttel ugyan még nem, de körülbelül a fél metálszakmával már dolgozott korábban. A team harmadik tagja Mike Exeter - esküszöm, elsőre Exciternek olvastam! - aki a legutóbbi Redeemer of Souls társproducere volt. Reméljük, a sok szakács nem önti majd ki a gyerek magzatvizét, vagy hogy is mondják. Mindeközben a Mastodon gitárosa a hatebreedes Jamey Jasta legújabb podcastjében azt találta mondani, hogy a Judas Priest nem is metal, hanem "rock n' anyaszomorító roll". El is égettük az összes Mastodon-lemezünket tehetetlen dühünkben. Mindazonáltal a műsor, és benne a beszélgetés meghallgatható a hajtás után.

A jó Brent véleményét amúgy valahol meg lehet érteni, ha a Priest első pár lemezére gondolunk, nem kizárt, hogy ő csak azokat ismeri, de mondjuk egy British Steel, pláne egy a Painkiller esetében  - Jasta is ez utóbbit hozta ellenpéldaként - már kicsit más a helyzet. Ezzel együtt ilyesmiről vitatkozni - jelentjük ki most egy nagyon magas elefántcsonttoronyból - körülbelül akkora hülyeség, mint az, hogy melyik végén kell feltörni a tojást, bár az a konfliktus végül háborúhoz vezetett Lilliput és Blefuscu között. Szóval mi már nem is merünk semmit mondani, nehogy feldühödött rajongók etessék meg velünk a felvarróinkat. De Hinds azért csak mondjon, amit akar - aki folyamatosan egy szkafanderből beszél a Mastodon legújabb lemezéhez kapcsolódó werkfilmben, annál biztosan csúszik egy kicsit a kuplung. Ezzel a közhiedelemmel ellentétben nincs baj, amíg a gitározására nincs hatással, ahogy az új Judas Priest sem lesz jobb vagy rosszabb egy-egy hülye nyilatkozattól. Vagy mégis? Kérjük önöket, szavazzanak! 


szavazás judas priest mastodon új lemez hülye nyilatkozat régi producer metal nem metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása