2017.04.25. 15:01 – Hirdetés

A Track helyett a Barba Negrában lesz a Révész-Závodi koncert pénteken

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

barba_negra_piramis_evek.jpg

Eredetileg a Barba Negra Track színpadán kapott volna helyet Révész Sándor és Závodi János Piramis Évek-koncertje, de mivel erre a napra finoman szólva sem jósolnak kedvező időjárást, pláne nem egy szabadtéri rendezvény megtartásához, a szervezők úgy döntöttek, hogy inkább a Barba Negra Music Clubban tartják meg a bulit. Tehát aki pénteken Piramis-dalokat szeretne hallani, az semmi esetre se a Rákóczi-híd budai hídfőjéhez menjen, hanem a Prielle Kornélia utcába! A teljes közlemény a hajtás után olvasható!

"Kedves Barátaink, Zeneszeretők!

Rengeteg kérdés érkezett felénk, hogy a péntekre jósolt nagyon kellemetlen időjárás esetén a Révész - Závodi Piramis Évek koncertet hol tartjuk meg. Megelőzve a további kérdéseket a Barba Negra és a produkció a legnagyobb egyetértésben úgy döntött, hogy zárt helyen, a Barba Negra Music Clubban találkozunk. A kialakult helyzet miatt a menetrenden is változtatunk, hogy senki ne maradjon le, és egy újabb felejthetetlen estét töltsünk együtt! 

MENETREND:

19.00 KAPUNYITÁS

20.00 TRIÁSZ

21.30 RÉVÉSZ - ZÁVODI PIRAMIS ÉVEK

 Minden jegy elkelt! 

A helyszínváltozás miatt nincs lehetőségünk további jegyek értékesítésére, így a MUSIC CLUB és a produkció harmadik közös estéjére is elővételesen kitehetjük a TELTHÁZ táblát!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük:

Baraba Negra csapata és a Révész Produkció"

További információk a rendezvény Facebook-oldalán! 


hirdetés programajánló piramis révész sándor závodi jános barba negra helyszínváltoztatás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása