2017.05.12. 14:08 – Gnosis

Az Offspring énekese ledoktorált

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rectangle.jpg

Dexter Holland gitáros-énekest eddig mindenki arról ismerte, hogy ő az Offspring frontembere, zenekarával milliós példányszámban adtak el lemezeket. Ha a kilencvenes években volt nálatok Music TV, akkor a Self Esteem című számukat ma is tudod fejből dúdolni, ha azóta se hallottál felőlük. Akik pedig képben vannak az együttessel, azok nyilván tudják, hogy milyen státuszban vannak most is, hisz a laza punkzene koronázatlan királyai ők. Na de a hír, most a Dexterhez kapcsolódik, tegnap ugyanis megvédte a doktoriját, ami egy 175 oldalas tanulmány volt, úgyhogy azóta ő már professzorka is, nem csak egy ismert punkzenekar énekese. A molekuláris biológia szakterületén megírt és megvédett doktorijának címe egyébként:

Discovery of Mature MicroRNASequences within the Protein-Coding Regions of Global HIV-1 Genomes: Predictions of Novel Mechanisms for Viral Infection and Pathogenicity.

amit csak azért nem fordítunk le magyarra, mert nem akarunk egy csicskalángost kapni valamelyik nálunk sokkal okosabb és a szakterületen jártasabb olvasónktól. Annyit viszont sikerült megértenünk a nyilatkozatából, hogy a HIV-vírussal kapcsolatban végzett kutatásokat, és ugyan nem az AIDS ellenszerét találta fel, de reméli, hogy a munkája hozzásegíti a tudományt ennek valamikori megoldásához. Gratulálunk és nagy pacsi neki is és Greg Graffinnak is, aki pedig a Bad Religion frontembere és paleontológus professzor.

23 éve még nem a genomokról énekelt


offspring



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása