2017.08.09. 14:30 – Szponzorált Tartalom

TAMA-endorser lett Nagy Dávid, a Depresszió dobosa

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_0563.jpg

Új névvel bővült a TAMA hazai endorsereinek névsora. A Depresszió dobosát, Nagy Dávidot a napokban üdvözölte a márka hivatalos előadói táborában. Dávid, aki épp tegnap végzett az új Depresszió-lemez feldobolásával, gyermekkora óta TAMA-rajongó, és a jövő heti Barba Negrás koncerten már az új szerkóval áll színpadra. Hivatalos sajtóbejelentés és miniinterjú a hajtás után! 

A TAMA szívből köszönti Nagy Dávidot, hivatalos előadói táborában. Dávid az egyik legismertebb és legsikeresebb magyar rock-metál zenekar alapítótagja, Az immáron többszörös arany- valamint platinalemezes zenész gyermekkora óta TAMA rajongó. Jelenleg egy öt részes, elegáns Satin Arctic Pearl lakkozású TAMA Superstar Hyper-Drive Maple szettet használ. Dávid a zenekari tevékenysége mellett doboktatóként is aktív, jelenleg azonban a Depresszió magyarországi turnéját járja, így ha találkozni szeretnétek újdonsült TAMA előadónkkal, látogassatok el valamelyik koncertjükre! 

Pár mondat erejéig mi is kikérdeztük Dávidot a friss fejleményekről. 

Milyen érzés hivatalos TAMA-endorsernek lenni? 

Gyermekkori szerelmem a Tama. Az akkori hőseim, Lars Ulrich, Mike Portnoy, és itthonról Bánfalvi Sanyi, akivel 2000-ben együtt turnéztunk, és hatalmas inspirációt jelentett nekem a játéka, mind Tamán játszottak, így az első olyan felszerelés, amit a saját megtakarított pénzemből vettem, egy Tama Rockstar volt. Az idők folyamán voltak persze más márkájú dobjaim is, de most úgy érzem, a kör bezárult. Maximálisan elégedett vagyok a hangszerrel, eddig öt koncerten, és egy lemezfelvételen szerepelt a dob, és ki merem jelenteni, hogy minden körülmények között tökéletesen helytállt. A többi már rajtam múlik.

Szóba került az új lemez, amit épp most vesztek fel. Mondanál róla pár szót, mire számíthat a közönség? 

Nagyon jó lesz az új lemez, a kemény részek még dallamosabbak, a dallamos részek még keményebbek lettek! komolyra fordítva a szót: úgy érzem, hogy most egy minden tekintetben zenekari lemez készül. Mindenki egy emberként vette ki a részét minden egyes munkafázisból. Lesznek rajta érdekességek, tőlünk szokatlan dolgok, de nem lőném le a poént. Mindenesetre már nagyon várom,hogy végleges formában hallhassam az új dalokat.

További információk a TAMA nemzetközi honlapján, és a TAMA Magyarország Facebook oldalán! A Depresszió augusztus 19-én lép fel a Barba Negra Trackben, az Ektomorf és a Cadaveres társaságában, a koncert Facebook-eseményét itt találjátok


depresszió szakma hangszer szponzoráció tama nagy dávid endorsement



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása