2017.09.14. 10:33 – Hirdetés

Karneváli hangulat ma este a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pck.jpg

Pécsett már öt éve az ősz egyik legnagyobb eseménye, idén pedig Budapesten is megízlelhetjük milyen egy igazi karnevál szambatáncosokkal és dobosokkal: ma este a Pécs City Karnevál Warm-Up buliján az Irie Maffia és a PASO diktálta ütemekre vegyülhetünk el a forgatagban. További információk a hajtás után! 

Ki mondta, hogy karneváli hangulat csakis Rióban vagy Velencében lehet? A Pécs City Karnevál immáron ötödjére igyekszik bizonyítani, hogy egy hazai város utcái is lehetnek legalább ennyire színesek és pezsgők! A Pécs City Karnevál tulajdonképpen egy hatalmas, egész napos utcai buli jelmezes felvonulással, aminek a végén – csakúgy, mint Rióban – a város éjszakai szórakozóhelyein pörög tovább a party. Ezúttal azonban nem kell Pécsig mennünk, hogy mi is megízlelhessük a karneváli forgatagot, az ugyanis egy bemelegítő party képében házhoz jön hozzánk a Budapest Parkba ma este. 

A forró, karneváli hangulatot tarka, szambatáncos lányok és a Z-Drums dobcsapata alapozzák meg, ha pedig a testünk már felvette az ütemet, akkor az Irie Maffia és a PASO koncertjére rázhatjuk tovább, akiknél kutatva se találnánk alkalmasabb bandákat egy efféle őrülethez.

A koncertek után a Nagyszünetben az afterpartyról a Babylon Records DJ-i gondoskodnak, azaz Aghnie, Hatahh, glxy, és Gyal Fatale, tropical, trap, house és bass ízű lemezeikkel. Kóstolj bele te is milyen egy fergeteges karnevál Magyarország egyik legmenőbb egyetemi városában, Pécsett – mindezt a Budapest Parkban! 



További információk a rendezény Facebook-eseményén


hirdetés pécs programajánló irie maffia paso budapest park pécs city karnevál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása