2017.09.18. 11:47 – Nihil_AK

Elnyújtott felvezetés után itt van Björk új videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bjork_gate.png

A múlt héten már hírt adtunk arról, hogy hamarosan érkezik Björk új klipje, tegnap még a benne szereplő ruhát is
bemutattuk. A mozgókép viszont csak most érkezett meg, és úgy illik, hogy a felfokozott várakozás happy enddel végződjön, szóval máris megtekinthetitek a The Gate című dalhoz készült videót. Izland leghíresebb zenei exportcikke most sem tagadta meg önmagát, sem audió, sem vizuális téren. Olyan Björkös, ahogy főszerkesztőnk mondta ma reggel egy chatablakból kihajolva. A klipet Andrew Tomas Huang rendezte, aki már nem először dolgozott együtt a művésznővel. Mára pedig az is kiderült, hogy az album az Utopia címet kapta.

Huang így beszélt az új klipről:

A The Gate ott veszi fel a fonalat, ahol a Vulnicura véget ért. Ez az első bepillantási lehetőség Björk utópiájába. A bejárat a Vulnicura sebében rejlik, ami most átalakul egy átjáróvá a két szerelmes mellkasa között. Nem a szó mindennapi romantikus értelemében szerelmesek ők, hanem a szó szélesebb kozmológiai értelmében. A The Gate a remény kinyilatkoztatása, amelyet egy megtört és fényes egésszé újjáalakult nő énekel.

Különösen büszke vagyok erre a filmre, úgy érzem, ez a csúcspontja ötéves együttműködésünknek Björkkel és James Merry hímzőművésszel. Termékeny kapcsolat volt, a videó hármunk agyának és szívének szintézise, Alessandro Michele kosztümje pedig a film középponjában egészen álomszerű.

Ő már csak tudja. A lényeg, hogy itt a The Gate videója, benne a majdnem kilencszáz munkaórát felemésztett ruhával. Egyébként az jutott még eszembe, hogy ha Björk kollaborálna egy norvég metálbandával, az lenne a Björknagar, de ezt már nem mertem leírni. 


pop björk hír art kortárs videóklip új dalKommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása