2017.09.27. 13:29 – Hirdetés

TAMA előadók a Budapest Music Expon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tama_eloadok_a_budapest_music_expon.png

Az előző évekhez hasonlóan ismét ott lesz a TAMA a Budapest Music Expón. Nem csupán a tesztelésre váró Tama dobszettek miatt lesz érdemes kilátogatni a rendezvényre, hanem a remek atmoszférát igérő előadások miatt is. Egy igazi nemzetközi sztárral, valamint kiváló magyar TAMA előadókkal is találkozhat a közönség. További részletek a hajtás után! 

A Budapest Music Expo nyitónapján, 2017. október 6-án pénteken, 16:20 órai kezdettel Szendőfi Péter előadása garantálja a magas színvonalat. A rendezvény második napján, azaz 2017. október 7-én szombaton 14:40-től a Ganxsta Zolee és a Kartelből, illetve Lukács Peta zenekarából ismert Geröly Matyi mutatja meg, mit is tud a TAMA dobokon. Matyi egy Lukács Petával egy közös produkcióra is készül. 

Szintén szombaton a német sztárdobos, Anika Nilles exkluzív előadását élvezheti a közönség. Anika első ízben lép fel Magyarországon, 14:45 órai kezdettel a Rádió Rock nagyszínpadon lesz látható. A nagyszínpadi show után, Anika a „Hangos Csarnok“ G73-as standján folytatja a bemutatót. A 16:00 órakor kezdődő interaktív szekcióban a közönségnek lehetősége lesz kérdezni is tőle, és természetesen a dedikálás sem marad el a műsor után. Mindennek tetejében még egy játék is várja a közönséget, többek között TAMA nyereményekkel.
A rendezvényre ingyenes a belépés.

2017. október 6., péntek

16:20 – Szendőfi Péter előadása (G73-as stand, Hangos csarnok)

2017. október 7. Szombat

14:40 – Geröly Matyi & Lukács Peta (G73-as stand, Hangos csarnok)

14:45 – Anika Nilles Show (Rádió Rock Nagyszínpad)

16:00 – Anika Nilles Workshop (G73-as stand, Hangos csarnok)

16:40 – Anika Nilles dedikál (G73-as stand, Hangos csarnok)

Találkozzunk a Budapest Music Expón, 2017. október 6-8-a között, a Hungexpo-G pavilon Hangos Csarnokjában a G73-as standon! 

További információ a TAMA Magyarország Facebook-oldalán, és a Budapest Music Expo weboldalán


programajánló szakma hangszer dob hangszerkiállítás tama endorsement budapest music expo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása