2017.10.03. 11:11 – Szponzorált Tartalom

Markó Ádám dob előadása a Budapest Music Expón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

marko_adam_dob_eloadasa_a_budapest_music_expon.png

Nem akármilyen kiállítással és programokkal készül a Meinl Cymbals az idei Budapest Music Expóra. A német sztárfellépő Anika Nilles mellett a kiváló magyar dobos, a Special Providence soraiból, vagy Ganxsta Zolee zenekarából is ismert Markó Ádám előadása is kimondottan érdekesnek ígérkezik.

Ádám a rendezvény zárónapján, 2017. október 8-án, 14:40-kor lép színpadra a „hangos csarnok” G73-as standjánál, ahol exkluzív termékbemutató is várja az érdeklődőket. Kiállításra kerülnek a Meinl Cymbals felsőkategóriás cintányérjai, többek között a Meinl Pure Alloy szériája vagy éppen az Artist Concept sorozat.

A Budapest Music Expo – az előző évekhez hasonlóan – ingyenesen látogatható. Nem utolsó sorban, a Meinl stadnál értékes nyeremények is gazdára várnak! Érdemes tehát kilátogatni. Ádámmal legutóbb a Special Providence nyári koncertje előtt készítettünk interjút, érdemes elolvasni kedvcsinálóként! 

Találkozzunk a Budapest Music Expón a MEINL standnál!
(2017. október 6-8. | Hungexpo-G pavilon | Hangos Csarnok, G73-as stand)

További információ a Meinl Facebookján, a Meinl Cymbals és a Budapest Music Expo weboldalán! 


bme szakma workshop hangszer szponzoráció dob hangszerkiállítás progamajánló budapest music expo markó ádám



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása