2017.10.31. 15:00 – Lángoló Gitárok

Road movie a kalandvágyról - Itt a Solidmen új videóklipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

solidmen_1.jpg

Szeptember közepén már meghallgathattátok itt a Lángolón a Solidmen második nagylemezét, amelynek Egyszer majd című dalára forgatott klipet a zenekar. A dal szövege a rockzenészekre általában jellemző kalandvágy és felfedezni akarás témájával foglalkozik, így nem véletlen, hogy a srácok egyfajta road movie-t készítettek hozzá a Mihaszna Film segítségével, akik most sem hazudtolták meg magukat a rájuk jellemző gyönyörű képi világot illetően. A  folytatásban meg is nézhetitek a végeredményt! 

A zenekar énekese, Oláh Róbert a következőket mondta nekünk a dallal és a klippel kapcsolatban: 

A harmadik videóklipünk forgatása tökéletes körülmények között zajlott: összekötöttük a kellemeset a hasznossal, így miközben jártuk a világot, és az országot, folyamatosan készültek a nyersanyagok. Főként Horvátország és Magyarország lenyűgöző tájai szerepelnek a képkockákon: bezsúfolódtunk az autóba és klasszikus road tripre indultunk. Hihetetlen látni a kész anyagot, a Mihaszna Film már másodjára találja telibe az adott számunk hangulatát.

Az Egyszer majd ugyanis az útkeresést, a kalandvágyat, a felfedezni akarást jeleníti meg, azt a belső késztetést, hogy mennünk kell előre, megismerni az embereket és tájakat, mert ezek az élmények adják a valódi értéket. A klipet nézve versenyeznek bennünk a nyári és őszi emlékek, hiszen több hónapon át készült a nyersanyag. Ha csak egy részét sikerült átadnunk annak, amit átéltünk, már nagyon fogunk neki örülni.

A zenekar mostanában főként a nemrég megjelent új anyagon, valamint ezen a videóklipen dolgozott, de idén még több vidéki városban is fellépünk, a jövő évet pedig a tervek szerint Budapesten kezdjük. A részletekről a Facebook oldalunkon számolunk be, itt egyébként a forgatási kulisszatitkokról is jön majd néhány érdekesség.

Ezek után nincs más hátra, jöjjön az új videóklip! 

A Solidmennel legközelebb december 16-án találkozhattok Szegeden, a Városi Rock Klubban, ahol a Jolly Jackers társaságában lépnek fel.

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier magyar rock hír videóklip rockandroll solidmen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása