2017.11.04. 18:00 – Lángoló

A Sniffyction rocker csajai nem szeretik, ha megmondják nekik, mit csináljanak

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

snyff_1.jpg

Egyszer már emlegettük itt a Lángolón a Sniffyction nevű, csak csajokból álló rock and roll zenekart, most pedig ismét egy dalpremierrel szolgálhatunk tőlük. A lentebb meghallgatható szám szövegének alapkoncepciója abból indult ki, hogy

régebben többször is előfordult, hogy olyanokat feltételeztek és mondtak rólunk, amik nem egyáltalán nem igazak, például, hogy anyuci és apuci erőlteti a zenélést, ezért úgy írtuk le mintha ezek a dolgok tényleg így lennének. A zenei alapot Bori hozta, aztán kitalálta mindenki a saját részét.

- mondják a dalról. Az elmúlt év egy nagyon aktív időszaka volt a zenekarnak, dobost váltottak és ősszel, illetve tavasszal is országosan és külföldön is sokat turnéztak.

Nagyon sok mindent láttunk és tapasztaltunk, így bőven akadt inspiráció és kreatív energia közben és most is. Ebben az időszakban született ez a dal, a They Say is. Egyébként a mai napig nagyon sokan hajlamosak, természetesen legtöbben jóindulattal, megmondani, hogy mit hogyan csináljuk, mintha nem lennének saját gondolataink, szóval ezt a komikumot formáltuk meg ebben a dalban.

A dal, amit egyébként Beszkid Józsefnél rögzítettek és Dorozsmai Gergely keverte a Tomtom Stúdióban, a hamarosan megjelenő első Sniffyction-nagylemez előfutára.

Külön fun fact, hogy a kiállásban Boxi a saját gitárrészét egy sörösdobozzal játszotta fel, elég mókás volt

Itt a móka alább:

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock hír sniffytion



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása