2017.12.23. 19:01 – dankógábor

Sickratman ismét pénzt kér a Facebookon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paizs_1.jpg

2016 tavaszán történt, hogy a Sicratmanként is ismert Paizs Miklós kiírta a Facebookra, hogy nagyon le van égve, kellene neki pénz. Akkor, annak ellenére, hogy rengetegen nekiestek, hogy inkább dolgozni kéne, több millió forint jött össze, amit Paizs ösztöndíjnak tekintett, ezzel is kihúzva sokaknál a gyufát. Ennek ellenére most ismét pénzt kér a Belga egykori zenésze. Most gyakorlatilag azért kell neki, hogy elköltözzön otthonról és szerzetesi életet kezdhessen. Elköltöznie pedig azért kell, mert a családja azok közé tartozott, akik nem fogadták jól a tavaly tavaszi akciót, és hiába várt arra Paizs, hogy idővel megoldódik a dolog, nem oldódott. Most viszont elkezd egy csomó olyan dolgot, ami a jövőben talán jövedelemként is realizálódhat, de nincs pénze megfinanszírozni. HOgy miért? Arról ezt  írja

Kipróbáltam pl. táskagyárban a stancolást (monoton segédmunka), de egyfelől a dorombozás rovására ment, másfelől nekem a stancolás nem dolgom. Ajánlottak hostelvezetést is havi 260-ért vagy hogy, de mikor megkérdeztem, heti hány nap, akkor a válasz a 7 volt, éshát első a művészet, úgyhogy marad a rendszertelen alkalmi munka, ami most a város elhagyása miatt megszűnik. Most is benne vagyok sok projektben, tehát nem vagyok se mellőzött, se el nem ismert, csak anyagilag nem megbecsült, cserében viszont szinte családi a viszony bármelyik produkció közönségével. Ami jó.

Itt a teljes poszt:


hír sickratman paizs miklós



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása